zaterdag 2 maart 2024

Lentegevoel op 1 maart 2024

Lentegevoel op 1 maart 2024

Het is maart en terwijl de tulpenboom in de tuin rose begint te kleuren en de vogels flink fluiten begint het lentegevoel bij mij te kriebelen.

De Maxirok die ik naaide is klaar voor warme dagen. Het patroon heb ik zelf getekend. De rok heeft zakken in de zijnaad, wat ikzelf altijd erg prettig vind. 



De stof, een hele mooie viscose, met een tropische vibe, lag al een tijdje in mijn voorraad te wachten. Ik vond deze destijds bij Textielstad in Tilburg. Geen idee of ze die nog in hun webshop hebben staan. Het is een zoektocht waard, want het is een heel fijne stof om mee te werken, mooi soepel en niet doorschijnend.



Wil je deze rok ook, bestel het heel gemakkelijk in de webshop en ik maak het voor je.

Ondertussen ben ik druk doende met het maken van Hoodies. 



Ze zijn besteld in de webshop en hoewel er een productietijd is van 14 dagen kan ik ze vaak binnen een week verzenden. Ook kan je kiezen voor een opdruk naar eigen idee. De productietijd wordt dan wel een paar dagen langer, maar dan heb je ook echt je eigen Unieke Hoodie. Heb jij een lange lengtemaat, ook dat is geen probleem. 

Ook ben ik bezig met een blauwe Hoodie, mijn man wil er ook graag een, maar dan zonder opdruk. Ook dat kan. Het resultaat zie je binnenkort op Instagram en Facebook.

Heb je de zwarte plain Hoodie op Instagram, Facebook of in de webshop gezien? 



Ook deze mooie dikke kwaliteit zwarte brushed sweaterstof staat binnenkort in de webshop en wordt dagelijks verzonden.

Verder zijn er weer mooie patronen op de markt gekomen, die het naaien zeker waard zijn.

Ben je geïnteresseerd in mijn naaiplannen voor maart? Volg me dan op Instagram en Facebook en natuurlijk ook hier op dit blog. 

Liefs, Bianca

Project Badjas

Het is nog altijd lekker weer en van alle die zonnestralen geniet ik enorm.  Er gebeurd zoals altijd een heleboel tegelijkertijd en ondertus...