dinsdag 15 november 2022

Naaien voor Sinterklaas en Kerst

Het is alweer even geleden dat ik een bericht postte, maar met nog maar 3 weken tot Sinterklaas en nog maar 6 weken tot aan de kerstdagen is het voor de naaiers onder ons, de hoogste tijd om die kerstoutfit en cadeaus te naaien. 

Daarom heb ik wat leuke ideeën verzamelt voor jullie. Want wat is er leuker dan met de kerstdagen stralen in je zelfgenaaide jurk of een sweater of pyjama cadeau te geven aan je familile/vrienden. 

Pak gerust een kop koffie of thee en ga er even goed voor zitten, want hier volgt de lijst met ideeën: 

Een leuk heuptasje of klein gewoon tasje in mini en maxi uitvoering zodat je er 1 voor jezelf en 1 voor je dochter, zoon, neefje, nichtje, buurmeisje, buurjongen of wie dan ook kan maken. Altijd leuk en erg hip! 

Patroon: Wisj - Frankie en Faye.

Naai een badjas, leuk voor iedereen: It's a fits 1069

Naai een leuke en warme pyjama voor de kids, bijvoorbeeld deze van Ottobre, 6/2009 patroon 34 in maat 92-128, met bijpassend broekje 35 in maat 92-128.


Of naai een huispak bijvoorbeeld deze van It's a fits zijn ook leuk: 1080 en 1063

Naai een leuke jurk voor jezelf: It's a fits 1115 met lange mouw 

Naai een warme sweater voor je man, zwager of bijvoorbeeld je broer: Its a fits 1100

Voor de beginnende naaiers onder ons en voor degene die snel klaar wil zijn: naai rok 1111 van It's a Fits, echt een heerlijk patroon.

Geef een boek cadeau: bijvoorbeeld Sweaters en Hoodies en Rokjes en Broekjes van Fran van Severen, verkrijgbaar in mijn atelier.

Of geef naailessen cadeau voor het nieuwe seizoen 2023! 

Ken je iemand die nog twijfelt of ze nu toch echt zal starten met naailessen? Geef een cadeaukaart van bijvoorbeeld 2 of 4 of ieder ander gewenst aantal naailessen cadeau. Een leuk opstapje naar een heel leuke hobby. Of geef naailessen cadeau aan iemand waarvan je weet: die vind dat superleuk want ze volgt al naailes, ook dat is leuk om te krijgen.

Alle It's a Fits patronen en cadeaukaarten zijn verkrijgbaar in mijn atelier.

Voor alle duidelijkheid alle patronen zijn door mijzelf uitgezocht. Ik wordt niet gesponsord. 

Tot de volgende blogpost.

liefs, Bianca


Project Badjas

Het is nog altijd lekker weer en van alle die zonnestralen geniet ik enorm.  Er gebeurd zoals altijd een heleboel tegelijkertijd en ondertus...